Friday 10 August 2012

Anlatımlı Erkek kazak örgü modeli tarifi



Sponsor Bağlantıları




Anlatımlı Erkek kazak örgü modeli tarif

Anlatımlı Erkek kazak örgü modeli tarifi













Sponsor Baglantilari






ARKA: 75 ilmekle başlanacak, ilmekler düz olarak 8 sıra örüldükten sonra diagram takıp edilerek modelli örgüye geçilecek. Beden boyu 25 cm’de kol evi oyuntusu için yanlardan 1 kere 3, 1 kere 2, 3 kere 1 kesilerek örgüye devam edilecek. Beden boyu 38 cm de arka yaka ortasından 27 ilmek kesilerek omuzlarda kalan ilmekler 2 kere 8 ilmek kesilerek bitirilecek.



ÖN:
75 ilmekle başlanacak, İlmekler düz olarak 8 sıra örüldükten sonra diagram takip edilerek modelli örgüye geçilecek. Beden boyu 25 cm’de kol evi oyuntusu için yanlardan 1 kere 3, 1 kere 2. 3 kere 1 kesilerek örgüye devam edilir 10 sıra örgülenip ön yaka için kesimlere başlanacak. Yaka ortadan ikiye ayrıldıktan sonra iç taraftan l’er ilmek kesilerek   her   ıkı omuzda 16′sar ilmek kalana kadar devam edilerek beden boyu 38 cm’de 2 kere 8 ilmek kesilerek on parça bitiri-

lecek.



KOL:
40 ilmekle örgüye başlanılacak 8 sıra düz düz örüldükten sonra modelli örgüye geçilecek. 3 sıra örüldükten sonra yanlardan artışlara başlanacak ara arsa 10 kere l’er ilmek artış yapılıp 60 ilmeğe ulasan kol boyu 28 cm’de tüm ilmek kesilerek bitirilecek.



YAKA:
Tüm yaka kenarından şişe 31 ilmek takılarak her ilmekten içlerden artışlar yapılarak 67 ilmeğe ulaşılacak. Yakanın v olması için tam ortaya gelen kısımdan her sırada 2 ilmek birden alınarak kesilecek 8 sıra örüldükten sonra tüm ilmekler Kesilecek.






« Anlatımlı Mavi V Yaka Kazak Modeli Yapılışı   |  

Anlatımlı Lila Kazak Örneği Tarifi »



Sponsor Bağlantıları




Yorumlar

No comments:

Post a Comment